DVDP width=

Ondanks Brussels Airlines bij het vertrek van de Rode Duivels een gloednieuwe Trident had voorgesteld werd gevlogen met een ander toestel.

De Rode Duivels zijn uitgeschakeld op het WK in Qatar. Een gelijkspel tegen Kroatië was niet voldoende om in Doha te blijven. Vanuit Kreta vertrok een toestel van Brussels Airlines om het Belgische team op te halen. De Rode Duivels slaagden er niet in om de laatste groepswedstrijd te winnen van Kroatië en strandden daardoor in de groepsfase. Romelu Lukaku liet tot vier keer toe een enorme kans liggen.

gloednieuwe Trident

Ondanks Brussels Airlines bij het vertrek van de Rode Duivels een gloednieuwe Trident had voorgesteld werd gevlogen met een ander toestel. Dat type vliegtuig kan die afstand naar Doha immers niet rechtstreeks overbruggen. Het rode vliegtuig met donkere staart is beschilderd met een drietand die overgaat in een vlam, gemaakt uit de logo’s van de Rode Duivels en de Red Flames.

partnerschap

De Trident is gewijd aan de nationale trots en dat zijn zowel de Belgian Red Devils als de Red Flames want wat Brussels Airlines betreft wordt hoog tijd dat de vrouwenploeg evenveel aandacht krijgt als de mannenploeg. Brussels Airlines verlengde een jaar geleden nog zijn partnerschap met de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB), en is zo de officiële luchtvaartmaatschappij van zowel de Rode Duivels als de Red Flames.

fotorechten: Brussels Airlines
Gerelateerde artikelen:
Agendapakket
Print Friendly, PDF & Email