Grootste vakantie-ergernissen, het claimen van ligbedjes en opdringerige verkopers. Vakantiegangers die de hele dag hun ligbedje claimen, opdringerige verkopers of een kamer die niet schoon is; daar ergeren Nederlanders zich mateloos aan. Dat blijkt uit een enquête van de Vakantiediscounter onder 1.840 van hun reizigers.

40% ergert zich aan het claimen van ligbedjes.

Ze vroegen reizigers wat de grootste ergernissen zijn aan mede-hotelgasten. Mensen die de ligbedjes bij het zwembad al vroeg of de hele dag claimen (40%) en vakantiegangers die hun borden volscheppen bij het buffet en de helft laten staan (35%). 30% ergert zich aan een kamer die niet schoon is.

Tegenvallers op de accommodatie zelf.

De grootste ergernis is een niet-schone kamer (30%), Ligbedjes die bezet worden gehouden op de accommodatie zelf (18%) en accommodatie ziet er op de foto’s mooier uit (12%).

Buiten de verblijfsaccommodatie

Buiten de verblijfsaccommodatie ergeren vakantiegangers zich het meest aan (Strand)verkopers die te opdringerig zijn (46%), onbeschofte lokale mensen (20%) en te veel Nederlandse tentjes en/of Nederlanders (13%).

Aan boord

In het vliegtuig ergeren vakantiegangers zich het meest aan de persoon voor je die de stoel te ver naar achter zet (23%), huilende kinderen (16%) en ruimtegebrek (16%).

Locatie

Uit de enquête van de Vakantiediscounter blijkt ook dat de locatie wel eens kan tegenvallen. De grootste ergernissen van de locatie zouden zijn dat de omgeving een bouwput is (25%), veel geluidsoverlast in de nacht (24%) en een onveilige buurt (21%)

Bliepen
Print Friendly, PDF & Email