Klanten in de horeca kunnen eenvoudig hun taxi bliepen.

Bij het Eindhovense softwarebedrijf Pitane Mobility geloven ze dat als je het heel eenvoudig maakt om vanuit hotels, bars en restaurants een taxi te bestellen er meer omzet, loyaliteit en ritten genereerd worden. Wat vroeger enkel via kastjes, gekoppeld aan dure abonnementen, moest gebeuren is nu verleden tijd in de horeca. Ondernemers kunnen nu zelf hun medewerkers toegang geven tot een eigen boekingsscherm en zelfs klanten eenvoudig hun taxi laten ‘bliepen’ indien ze gebruik maken van het Bliepen netwerk wat momenteel overal wordt uitgerold.

Wanneer een medewerker via de telefoon een taxi moet bestellen, kost dit veel tijd en moeite. Het is daarnaast ook niet overzichtelijk wat de bestellijst was voor de ondernemer die graag voor zijn loyaliteit wordt beloond door het vervoersbedrijf. Door Pitane Compact Horeca te integreren in de kassa is het boeken van een taxi eenvoudig en veel klantvriendelijker geworden. Zakelijke klanten verwachten de best mogelijke service en vooral een wagen die komt voorrijden die aan de specifieke wensen voldoet.

Ga je op stap? Mag het feestje dan in de taxi eindigen?

Het uitgaansleven gaat gepaard met gezelligheid en klanten willen niet veel tijd verspillen aan het bestellen van een taxi. Wanneer hij naar huis wil moet hij niet eerst nadenken over veiligheid en en goede service. Dat moet standaard  de normaalste zaak van de wereld zijn.

(Tekst loopt door onder de foto)
Klanten in de horeca kunnen eenvoudig hun taxi bliepen.

vooraf betalen, geen probleem

Het Pitane Compact Horeca systeem is gekoppeld innovatieve automatisering. De kosten voor een rit met een straattaxi hangen af van het starttarief, de afstand en de duur van de rit. Voor al deze onderdelen geldt een maximumtarief. Dit tarief voorkomt dat u als klant te veel moet betalen. Vooraf betalen aan de rit behoort tot één van de vele mogelijkheden. Zonder dat de kroegbaas druk moet maken om de betaling verstuurt het systeem automatisch de klant een tikkie. Hij kan dan de rit vooraf betalen wat verrassingen in de taxi voorkomt.

Bliepen

Binnenkort gaat Bliepen ook jouw wereld in beweging brengen en laten zien wat vrijheid van mobiliteit met je doet. Van openbaar vervoer tot de scooter, van fietsen tot een taxi. Mobiliteit is er in elke vorm! Bliepen is het platform waar vervoersbedrijven, en lokale aanbieders van gedeelde mobiliteit en consumenten elkaar vinden en gezamenlijk mobiliteit vergemakkelijken.

Tikkie

Wie met zijn vrienden op stap gaat kan binnenkort  gebruik maken van de betaalverzoekenapp Tikkie met een nieuwe functie waarin groepen mensen gedeelde kosten kunnen verrekenen. Met ‘Groepie’, zoals de functie heet, kunnen meerdere mensen aangeven wat ze hebben betaald en berekent de app automatisch wat elk groepslid aan wie verschuldigd is. Revolutionair is het idee niet. Ook hier kunnen gebruikers hun bonnetjes invoeren en neemt de app het rekenwerk uit handen.

Gerelateerde artikelen:
Bliepen
Print Friendly, PDF & Email