DVDP width=

BORT feliciteert Bert Korthout van Taxi Korthout Midden-Brabant en zijn  team van harte met deze mooie ondernemersprijs, die voor de 27ste keer werd uitgereikt. Tijdens de digitale nieuwjaarsbijeenkomst van BORT en VNO-NCW Midden-Brabant op 5 januari 2022 is deze prijs uitgereikt aan operationeel directeur Erwin van Asten van Taxi Korthout. Juryvoorzitter Bas van der Pol prees dit bedrijf voor de gestage groei van dit bedrijf – nu marktleider op de taximarkt in Midden-Brabant -, de aandacht voor kwetsbare groepen, die als een rode draad door het bedrijf loopt, en de kracht, die werd getoond door de coronacrisis betrekkelijk ongeschonden door te komen. Ook de geleidelijke vergroening van het wagenpark heeft daar niet onder geleden.

jaarlijkse prijs

De BORT-prijs is een jaarlijkse prijs voor goed ondernemerschap met een sterk maatschappelijk accent. De voordrachten zijn afkomstig van collega-ondernemers in Tilburg en omstreken en de jury, onder leiding van wethouder Economie Tilburg Bas van der Pol, kiest vervolgens de winnaar uit drie genomineerden. 

Dit jaar waren dat, naast Taxi Korthout, CoreDux Netherlands (levering gas- en vloeistofsystemen aan machinefabrikanten in de high tech-, schone energie- en luchtvaartindustrie) en Machine- en Constructiefabriek Moergestel (metaalbewerking/ombouw van zeecontainers tot tiny houses). De bedrijven werden getoetst op binding met de regio, maatschappelijke oriëntatie en toekomstvisie. Bijzondere aandacht ging deze jaargang uit naar het thema ‘duurzame meerwaarde’.

(Tekst loopt door onder de foto)
Op de foto van links naar rechts: Marc Heuvelmans, voorzitter BORT Jan Hennipman, CEO CoreDux Netherlands Erwin van Asten, operationeel directeur Taxi Korthout Jeroen Bekkers, DGA Constructie- en Machinefabriek Moergestel BV Bas van der Pol, wethouder Economie gemeente Tilburg / voorzitter commissie BORT-prijs

BORT staat voor een positief ondernemersklimaat, waarbij het prettig ondernemen is en de randvoorwaarden goed en duidelijk zijn. De kracht van BORT is de bundeling van alle belangen. BORT werkt aan toekomstbestendige bedrijventerreinen waarin de drie P’s binnen het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in balans zijn.

Lees ook: Elektrisch rijden, kwestie van goed plannen of je staat stil

Print Friendly, PDF & Email