Voor de directie van het Nederlandse RYSK-IT uit Etten-Leur is het tijd voor vernieuwing. Met OCTO.CAB gaat het bedrijf Nederland voorzien van een hybride BCT met communicatie van en naar medewerkers, ondernemers en externen, gebaseerd op een makkelijke en uitgebreide wijze van communicatie. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technieken met de TOMP-API als basis, waardoor eenvoudig kan worden gecommuniceerd met MaaS providers. Ook is daarmee een koppeling met andere agenda-pakketten eenvoudig te realiseren.

OCTO.CAB verwacht voor zowel zelfstandige ondernemers als ondernemingen met klein en grootschalig vervoer, het verschil te kunnen maken met een BCT op basis van hoogwaardige hardware en eenvoudige bediening. Processen en vervoersstromen worden door de BCT optimaal en volledig gemonitord omdat het in de 24-uurs wereld van de taxibranche van belang is gegevens goed vast te leggen en on-demand terug te kunnen vinden. Vanuit zijn vakantieadres in Frankrijk wisten we vandaag toch van Gils te strikken voor meer informatie.

"We hebben hele leuke reacties gekregen na het bekendmaken van onze nieuwe BCT, maar er werd niet altijd met enthousiasme gereageerd bij bestaande BCT leveranciers. Ik ben van mening dat een sterke concurrentie goed is voor de markt."

John van Gils

Software as a Service

Het bedrijf heeft naast de BCT ook een app ontwikkeld. Met deze app is het mogelijk om posities en technische gegevens van het voertuig op te vragen, diensttijden van chauffeurs uit te lezen en reviews/klachten in te lezen en op te volgen. Tegelijkertijd is het voor chauffeurs mogelijk om terugkoppeling te geven aan de taxionderneming zelf.

Naast de BCT en app gaat OCTO.CAB extra oplossingen aanbieden in de vorm van “Software as a Service”. Gebruikers kunnen kiezen uit een basis of uitgebreide licentie, om aansluiting te vinden bij hun specifieke bedrijfsbehoeften. Voor alle soorten taxiondernemingen is er een passende keuze. Het team van OCTO.CAB heeft ruime ervaring in de taxi en IT-branche, waardoor ze de vragen en behoeften uit de markt begrijpen en kunnen vertalen naar oplossingen. Vanuit haar eigen kennis en ervaring bouwt OCTO.CAB een innovatief en toekomstbestendig platform.

Lees ook: Pitane Mobility zet vol in op mobiele taxisoftware

Pitane software
Print Friendly, PDF & Email