Sunweb Group meldt dat Het Gerechtshof Amsterdam vandaag alle vorderingen van Corendon heeft afgewezen en Sunweb Group op alle punten gelijk gegeven. Sunweb Group hoeft de overname van Corendon niet voort te zetten.

Na de uitspraak kan Sunweb Group zich weer richten op de toekomst en haar nieuwe dynamische strategie die eerder dit jaar werd geïntroduceerd. “Allereerst zijn we blij dat deze rechtszaak tot een einde is gekomen en dat er duidelijkheid is voor onze werknemers en de werknemers van Corendon. De uitspraak komt niet als een verrassing aangezien we altijd vertrouwen hebben gehad in onze juridische positie. We zijn verheugd dat het Gerechtshof dit standpunt nu ook heeft bevestigd en ons vandaag in het gelijk heeft gesteld. Eindelijk kunnen we ons weer volledig richten op datgene waar we het meest van houden: onze klanten blij maken met een welverdiende vakantie”, aldus Mattijs ten Brink, CEO van Sunweb Group.

Als zelfstandige onderneming, heeft Sunweb Group alle vereiste acties ondernomen om succes in de toekomst te garanderen. Mattijs ten Brink: “Ondanks deze zware crisis, die zich blijft ontwikkelen in nieuwe uitdagingen, blijven we investeren om de toonaangevende digitale vakantie-expert te worden. Wij zullen dit doen met de continue support van onze aandeelhouders en kredietverstrekkers, en in nauwe en actieve dialoog met onze loyale Sunweb klanten”.

Lees ook: Er rijden veel elektrische steps in Nederland

Print Friendly, PDF & Email