Een knooppunt of mobiliteitshub is een ideale locatie om Mobility as a Service (MaaS) in praktijk te brengen. Daar komen immers veel verschillende modaliteiten en datastromen samen. Maar hoe doe je dat, MaaS en hubs met elkaar verbinden? Dat hoor je tijdens het MaaS Kenniscafé over mobiliteitshubs op donderdag 27 mei.

Mobility as a Service begint steeds meer vorm te krijgen en schaalt op. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst spelen gemeenten hierop in. Ze zullen hun data op orde willen hebben als leveranciers van MaaS-diensten straks hun diensten aanbieden. Maar hoe bereid je je voor? Waar begin je?

Projectleiders van drie verschillende soorten hubs vertellen over hun ervaringen in een korte presentatie en een tafelgesprek. Aan de orde komen het hubnetwerk in het buitengebied (Groningen), een hub aan de stadsrand (Rotterdam) en een hub in de wijk (Nijmegen). Meld je aan!

Lees ook: KNV, CROW en het ministerie van IenW houden kenniscafé

Print Friendly, PDF & Email