Aangezien de vraag naar vakantiereizen naar verwachting zal stijgen richting de zomermaanden, wil Brussels Airlines haar klanten aantrekkelijke vakantiebestemmingen aanbieden. Met een ruim aanbod aan vakantievluchten wil de luchtvaartmaatschappij haar klanten een positief vooruitzicht bieden voor de komende zomer. Naast 18 intercontinentale bestemmingen in Afrika en Noord-Amerika, is Brussels Airlines van plan om 60 korte en middellange afstanden te exploiteren met een focus op vakantiehotspots zoals Griekenland, Portugal en Spanje.

Vanaf april zal Brussels Airlines het Europese netwerk hervatten naar Alicante, Athene, Barcelona, Bilbao, Bologna, Boedapest, Catania, Faro, Gran Canaria, Heraklion, Kos, Krakau, Lissabon, Madrid, Malaga, Napels, Nice, Oslo, Porto, Praag, Rome, Stockholm, Tel Aviv, Tenerife, Valencia, Vilnius en Warschau. Vanaf mei komen daar de volgende bestemmingen ook bij: Dubrovnik, Edinburgh, Ibiza, Milaan Linate, Moskou, Palermo, Palma de Mallorca, Rhodos, Split en Wenen. Vanaf juni komen daar nog bij: Bari, Birmingham, Corfu, Florence, Göteborg, Sint-Petersburg, Yerevan, Zakynthos, Washington DC, New York, Montreal en Luanda.

Naast de heropening van een groot deel van haar netwerk, is Brussels Airlines ook verheugd om een nieuwe bestemming aan haar portfolio toe te voegen: Frankfurt. Momenteel verzorgt Lufthansa de verbinding tussen Brussels Airport en Frankfurt. Vanaf augustus neemt Brussels Airlines 2 vluchten per dag over. De verbinding met de Lufthansa hub in Frankfurt biedt een uitgebreid aanbod aan overstapmogelijkheden naar het volledige Lufthansa netwerk, terwijl passagiers die in Frankfurt vertrekken toegang krijgen tot het Afrikaanse netwerk waar de Belgische luchtvaartmaatschappij bekend om staat. Dit meldt Brussels Airlines op hun website.

Lees ook: 74 procent minder passagiers op Brussels Airport

Print Friendly, PDF & Email