De organisatie moet met veel pijn in het hart meedelen dat de 25e editie van Graspop Metal Meeting voor een tweede keer wordt uitgesteld. De 25e verjaardag van GMM zal gevierd worden van 16 tot en met 19 juni 2022. Niets liever dan metalheads van over de hele wereld te verwelkomen in Dessel in juni, maar dit is helaas niet mogelijk. De veiligheid van de bezoekers, crew en artiesten staat voorop.

Stay metal, stay safe & take care!

Alle ticketkopers zullen binnenkort een bericht ontvangen van Ticketmaster. Alle gekochte tickets blijven geldig voor GMM 2022. De organisatie bedankte iedereen die zijn ticket van 2020 naar 2021 overzette. Dankzij de loyaliteit en steun in deze donkere dagen is het voor GMM een drijfveer om door te blijven gaan.

"We komen hier samen doorheen en we hopen dan ook jullie allemaal terug te zien in 2022 om samen de 25e editie van Graspop Metal Meeting te vieren. We hopen nog steeds dat we jullie deze zomer kunnen laten genieten van de GMM-sfeer. Meer details volgen naarmate het jaar vordert en zodra we meer".

Bij Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop blijft het wachten op de overheid om grote beslissingen te nemen. Midden maart moet daar een knoop over doorgehakt worden. Rock Werchter liet deze week al weten dat het mikt op het eerste weekend van juli. Tegelijk sluit het festival andere opties niet uit, waaronder ook een verschuiving naar een latere datum dit jaar. Het grootste muziekfestival van België staat op de agenda van donderdag 1 juli tot en met zondag 4 juli.

Lees ook: Mona Keijzer opent eerste praktijktest evenementen

Rock Werchter Festival
Rock Werchter Festival
Print Friendly, PDF & Email