Alle luchtvaartmaatschappijen van de Lufthansa Group verlengen de optie gratis omboeken. De omboekingskosten voor Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings, Lufthansa en SWISS zijn nog opgeschort. Sinds eind augustus kunnen alle tarieven van Brussels Airlines, Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines en Eurowings worden omgeboekt zonder omboekingskosten. Oorspronkelijk was dit tariefaanbod geldig voor (her) boekingen tot eind februari. Nu wordt het aanbod weer verlengd: alle vliegtarieven, geboekt tot en met 31 mei inbegrepen, kunnen tot 31 mei 2021 zo vaak als gewenst gratis worden omgeboekt. Na die datum is nog één omboeking gratis mogelijk.

Lufthansa Group Airlines had het haar klanten vorig jaar al mogelijk gemaakt om hun tickets kosteloos om te boeken. De vrijstelling van de omboekingskosten is wereldwijd van toepassing op alle nieuwe boekingen in alle tarieven op korte, middellange en langeafstandsroutes. Dit maakt een flexibele reisplanning mogelijk voor alle klanten van de Lufthansa Group.

Er kunnen echter extra kosten ontstaan ​​voor omboekingen als bijvoorbeeld de oorspronkelijke boekingsklasse niet meer beschikbaar is bij omboeking naar een andere datum of naar een andere bestemming. Ook het omboeken van tickets die tot en met 31 augustus 2020 zijn uitgegeven, kan nu tot en met 31 mei 2021 worden gedaan voor reizen tot en met 31 december 2021. Dit meldt Brussels Airlines op hun website.

Lees ook: Brussels Airlines gaat topkeuken aanbieden op vluchten

Print Friendly, PDF & Email