Donderdag 18 februari organiseert FNV Personenvervoer een online-minidebat tussen verschillende kandidaat-Kamerleden en sectorhoofd FNV Vervoer Minke Jansma. FNV Personenvervoer wil in gesprek gaan met de politiek over kwaliteit van OV en leven in Nederland. verschillende vragen komen aan bod zoals hoe  zorgen we voor goede banen met vaste contracten en eerlijke arbeidsvoorwaarden in de sector?

Minke voelt Barbara Kathmann (PvdA), Jimmy van Dijk (SP), Wytske Postma (CDA) en Suzanne Kröger (GroenLinks) aan de tand over de kwaliteit van banen en arbeidsvoorwaarden in de sector. Want als mobiliteit een mensenrecht is, hoe zorgen we er voor dat vervoer per trein, bus en taxi (doelgroepenvervoer) goed op goed peil blijft? Het minidebat wordt uitgezonden op 18 februari om 20:00 uur uit via verschillende sociale media. Voor het debat kun je hier aanmelden.

Lees ook: VVD wil meer concurrentie in het openbaar vervoer

Print Friendly, PDF & Email