Het aanbod van deelvervoer in Nederland wordt met de dag overzichtelijker en makkelijker met Gaiyo. Zo kun je sinds gisteren ook de elektrische deelscooters van Check vinden in deze app. Check is een Nederlands bedrijf dat elektrische deelscooters aanbiedt in verschillende steden. Ponooc, het duurzame investeringsfonds van de familie Pon dat onder andere bekend is van het grootbrengen van Swapfiets, investeert in de nieuwe deeldienst. Check trapte in 2019 af in Rotterdam en heeft zijn scooterpark inmiddels uitgebreid naar de steden Den Haag, Breda en Amsterdam. Al meer dan 50.000 mensen gebruiken de scooters van Check om zich op een makkelijke, snelle en duurzame manier van A naar B te verplaatsen.

Check scooter boeken

De scooters van Check zijn lichtgewicht en kunnen per minuut worden gereserveerd en gebruikt. Gaiyo toont al het vervoer om je heen, dus ook deze deelscooters. Deelscooters vind je vooral in de stedelijke gebieden, waar de behoefte aan vervoer op wielen voor het eerste of laatste stuk van de reis groter is.

Gaiyo: overzicht in al je vervoersopties

In Gaiyo heb je een overzicht van de standplaats van alle scooters. Check kost 25 cent per minuut, met een starttarief van 50 cent. In Gaiyo vind je uiteraard ook deelscooters en – fietsen van andere aanbieders, zoals felyx, Donkey Republic, GoAbout, Urbee en deelauto’s van o.a. Greenwheels. Wie Check niet eerder heeft gebruikt, kan via www.gaiyo.com/check terecht voor 60 gratis rij-minuten om het uit te proberen.

Lees ook: Eerste mobility as a service pilot van start onder de naam Gaiyo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Je kunt Pitane Blue ook bereiken via WhatsApp.
Stuur je bericht naar: +316-14792746
WhatsApp
Pitane Driver Tikkie
taxichauffeur rekent af met een Tikkie in Pitane Driver App
Print Friendly, PDF & Email