Metrobestuurders, trambestuurders, buschauffeurs, technici, servicemedewerkers, de Centrale Verkeersleiding, BOA’s en kantoorpersoneel. Iedereen binnen de RET doet mee aan de Jerusalema Challenge. De nieuwe Jerusalema dans challenge is al meer dan 100 miljoen keer op YouTube bekeken. De challenge is gemaakt op de beat van de Zuid-Afrikaanse DJ ‘Master KG’ en het dansje is bedacht door een groep Angolese jongeren. Tijdens de pandemie is dit dé challenge die je moet uitproberen.

Toen het filmpje van de Angolese jongeren op het internet kwam, ging het razendsnel de wereld over. De dans wordt door iedereen uitgevoerd en gedeeld op sociale media, zoals TikTok en Instagram. Door de challenge is het nummer een echte zomerhit geworden.

Lees ook: Londense taxi’s worden massaal opgeslagen bij de boeren

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
RET
RET Rotterdam
Print Friendly, PDF & Email