Ecolog biedt in samenwerking met Pro Health Medical reizigers en particulieren de mogelijkheid om een COVID-19 RT-PCR-test uit te voeren en de resultaten op dezelfde dag te ontvangen. Ecolog’s Rapid Screening & Diagnostics-faciliteit wordt vanaf vandaag geopend en is gericht op het verbeteren van het gemak voor de klant en de openbare veiligheid. De digitale interface van Ecolog is ingesteld om de klantervaring en efficiency van het hele testproces te verbeteren door de registratie, de analyse en de logistiek te integreren in één digitaal platform.

Ecolog Deutschland, onderdeel van Ecolog International Group, is een toonaangevende wereldwijde leverancier van geïntegreerde diensten, snelle respons en mobiele infrastructuur, technologie, milieuoplossingen, logistiek, screening en diagnostiek. Ecolog en Pro Health Medical hebben de opening van een COVID-19 testcentrum op Eindhoven Airport, Luchthavenweg 59. Het teststation biedt reizigers en particulieren heel eenvoudig een mogelijkheid om een COVID-19 RT-PCR-test uit te voeren en om de resultaten elektronisch nog op dezelfde dag te ontvangen als het monster is genomen.

Toen de grenzen weer opengingen en mensen opnieuw reisden om hun vakantie in het buitenland door te brengen, zagen Europa en andere landen over de hele wereld een duidelijke toename van het aantal infecties. Wetenschappers hebben gewaarschuwd voor het risico van een tweede COVID-19-golf en hebben de samenleving verzocht voorzichtig te blijven. Sommige landen hebben een verplichte COVID-19-test voor reizigers geïmplementeerd voordat ze aan boord gaan van een vliegtuig of bij aankomst vanuit bepaalde bestemmingen. De COVID-19-testfaciliteit van Ecologs is bedoeld om de luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en overheden te ondersteunen bij hun inspanningen om hierin met succes de veiligheid te waarborgen.

Ecolog, in samenwerking met Pro Health Medical, biedt een door het RIVM geregistreerd COVID-19 laboratoriumtest aan, zowel aan reizigers als particulieren, tegen een betaalbare prijs. Afspraken kunnen online worden gepland op www.ecolog-testcenter.com, of rechtstreeks bij de testfaciliteit. Testresultaten zijn beschikbaar op dezelfde dag dat het monster is genomen (in meer dan 99% van alle gevallen). Dit met toepassing van hetgeen in onze voorwaarden hierover is vastgelegd.

Lees ook: Horeca Nederland verdeelt over eventuele mondkapjes plicht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Je kunt Pitane Blue ook bereiken via WhatsApp.
Stuur je bericht naar: +316-14792746
WhatsApp
Ecolog COVID 19 Walk-in Test Center
Print Friendly, PDF & Email