PITANE.BLUE - NIEUWS OVER MOBILITEIT
download onze app

DA NL EN FI FR FY DE EL IT NO PL PT SK ES SV TR

ANWB heeft verkiezing leukste uitjes in Nederland 2021


We zitten midden in de zomervakantieperiode in Nederland, veel Nederlanders blijven gewoon thuis in eigen land en gaan niet op vakantie. Dit door de gevolgen van de coronacrisis. In deze onzekere tijden voelen veel mensen zich het veiligst in eigen land. Maar nu is de grote vraag: Wat gaan we doen in de zomervakantie? Nu de coronamaatregelen in Nederland sinds 1 juli door de overheid weer versoepeld zijn kunnen we de deur weer uit. Veel mensen willen in deze vakantietijd niet alleen maar thuis zitten maar toch ook leuke dingen gaan doen met de kinderen. We hebben lang genoeg binnen gezeten. De mogelijkheden zijn nu misschien wel wat beperkter of anders als andere jaren maar we kunnen met wat aanpassingen er toch op uit.

De ANWB heeft onlangs op hun website een verkiezing geplaatst. Deze verkiezing heet: Verkiezing leukste uitje van Nederland 2021. Je kunt in deze verkiezing je stem uitbrengen over wat jij het leukste uitje vindt en je kunt er ook nog een leuke prijs mee winnen. 

De verkiezing leukste uitjes is opgedeeld in twee categorieën:

Categorie 1: Leukste uitje van Nederland (uitjes met minimaal 450.000 bezoekers per jaar en een landelijk karakter).

Categorie 2: Leukste uitje van de Provincie.

Je kunt in beide categorieën een stem uitbrengen, maar dit is niet verplicht. Een vakjury bestaande uit 6 deskundige personen heeft per provincie een top 12 (Noord-Holland heeft een top 13) samengesteld en hier kun je je stem op één van deze uitjes uit brengen. Je kunt je keuze maken door op de naam van jouw favoriete uitje te zoeken. Onder alle stemmers met een geheel afgeronde deelname wordt 5 keer een dagje uit (5 tickets naar keuze per gezin) verloot na afloop van de verkiezing. Begin volgend jaar wordt de winnaar van het leukste uitje bekendgemaakt. Landelijk zijn er veertig leukste uitjes door de ANWB geselecteerd.

Foto rechtsboven: https://www.anwb.nl/

Lees ook: Superverspreiders kunnen leiden tot volledige lockdown

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Je kunt ons ook bereiken via WhatsApp.
Stuur je bericht naar: +316-14792746
WhatsApp
Print Friendly, PDF & Email

0 reacties op “ANWB heeft verkiezing leukste uitjes in Nederland 2021

Geef een reactie