PITANE.BLUE - NIEUWS OVER MOBILITEIT
download onze app

DA NL EN FI FR FY DE EL IT NO PL PT SK ES SV TR

Gefaseerde heropening Disneyland Parijs vanaf 15 juli


disneyland

Disneyland Paris zal gefaseerd heropenen vanaf 15 juli, te beginnen met de twee Disney Parken, Disney’s Newport Bay Club en Disney Village. Er worden aangescherpte gezondheidsmaatregelen geïntroduceerd voor gasten en Cast Members. De capaciteit van de Disney Parken zal aanzienlijk worden beperkt om te voldoen aan overheidsvereisten, Disneyland Parijs zal het aantal gasten beheren via een nieuw online reserveringsplatform beschikbaar vanaf begin juli en op basis van beschikbaarheid.

Dompel jezelf, samen met je familie of vrienden opnieuw onder in de vele verschillende werelden van de parken en hotels. Van spannende attracties tot themarestaurants en natuurlijk de geliefde Disney Figuren, je kan weer genieten van de Disney magie op een plek waar je gezondheid en veiligheid nu volledige prioriteit is.

veiligheid voorop!

Een beperkt aantal gasten, afstandsmaatregelen, aangescherpte aandacht voor schoonmaak en desinfectievoorzieningen: ontdek alle gezondheidsmaatregelen die ze in Disneyland Parijs hebben genomen. Vanaf de gefaseerde heropening op 15 juli worden gasten opnieuw uitgenodigd om te genieten van de onvergetelijke en magische momenten waar Disneyland Paris bekend om staat. Het dragen van een mondkapje is verplicht voor gasten vanaf 11 jaar oud, voor Cast Members en alle externe operators.

In overeenstemming met de richtlijnen van de Franse overheid en lokale gezondheidsautoriteiten, zullen de Parken van Disneyland Paris, het hotel Disney’s Newport Bay Club en Disney Village openen met aangescherpte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Het resort zal de activiteiten en gezondheidsmaatregelen voortdurend aanpassen naarmate de situatie zich ontwikkelt en in overeenstemming met de richtlijnen van de Franse autoriteiten.

Lees ook: De poorten van de Efteling in Kaatsheuvel mogen weer open

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Disneyland Resort Parijs
Thalys
Print Friendly, PDF & Email
Gerelateerde artikelen
De Lijn bedankt medewerkers voor hun inzet tijdens Corona

De eerste maanden van 2020 hebben ze bij De Lijn geleerd dat de centrale aansturing, gevolg van de grote reorganisatie (lees verder)

Esther van Garderen nieuwe directeur van de Fietsersbond

Esther van Garderen (52) wordt per 1 oktober a.s. de nieuwe directeur van de Fietsersbond. Ze volgt in deze functie (lees verder)

NS gaat in tijden van corona met elektronische fluit werken

Gelukkig worden de coronamaatregelen steeds meer versoepeld in ons land. Sinds 1 juli rijdt de NS weer de volledige dienstregeling. (lees verder)

Geweld tegen hulpverleners moet men bestraffen met celstraf

Mensen die geweld gebruiken tegen politieagenten of hulpverleners komen straks niet meer weg met alleen een taakstraf. Het kabinet wil (lees verder)

0 reacties op “Gefaseerde heropening Disneyland Parijs vanaf 15 juli

Geef een reactie