PITANE.BLUE - NIEUWS OVER MOBILITEIT
download onze app

DA NL EN FI FR FY DE EL IT NO PL PT SK ES SV TR

KNV op zoek naar manager keurmerk TX-Keur


Het secretariaat van de stichting, ondergebracht bij ondernemerskoepel Koninklijk Nederlands Vervoer, en gevestigd in het bestuurlijke hart van Nederland, de Malietoren in Den Haag is op zoek naar een manager TX-Keur. De stichting  is het landelijke kwaliteitskeurmerk van de taxibranche.

Wat is TX-Keur?

Consumenten en opdrachtgevers van taxivervoer moeten de zekerheid hebben dat reizigers op een veilige, verantwoorde en comfortabele manier vervoerd worden. Daarom voldoen keurmerkhouders van TX-keur aan strenge eisen. De stichting geeft voorlichting over kwaliteit aan stakeholders en maakt zich sterk voor het belang van een hoog kwaliteitsniveau in de taxibranche. 

Niet alleen individuele consumenten, maar ook zorginstellingen, ziektekostenverzekeraars, overheden en bedrijven vertrouwen dag in dag uit op zorg- en taxivervoer. Stichting TX-Keur heeft een beherende, controlerende, organiserende, sanctionerende en informerende rol ten aanzien van de stichting  Inmiddels zijn bijna 2.000 taxiondernemingen in het bezit van het keurmerk, goed voor ongeveer 17.000 gecertificeerde taxi’s.

Wie is de nieuwe manager?

Hij of zij geeft sturing en invulling aan de werkzaamheden van een team van vier medewerkers en fungeert als schakel tussen het uitvoerende bureau en het bestuur en zorgt ervoor dat de stichting haar rol als onafhankelijk kwaliteitsinstituut in de taxibranche kan uitvoeren. Die nieuwe manager is in staat om de reputatie van het taxikeurmerk verder te verbeteren door het uitvoeren van een communicatiecampagne maar is een uithangbord van het TX keur voor zowel keurmerkhouders als opdrachtgevers en treedt waar nodig op als woordvoerder.

Wellicht is de grootste uitdaging het ontwikkelen en lanceren van een landelijke klantbeoordelingstool. De kandidaat moet in staat zijn om de belangen van het keurmerk en de belangen van een keurmerkhouder zorgvuldig tegen elkaar af te wegen.

Kandidaten kunnen zich melden bij Monique Houlker.

Lees ook: Overname klachtenmeldpunt door TX-Keur

Malietoren Den Haag
Print Friendly, PDF & Email
Gerelateerde artikelen
Uitstel APK keuring kan voor RDW maar rijden kan niet

De RDW ontvangt veel vragen van bezorgde burgers die hun APK niet kunnen laten uitvoeren omdat zij niet naar de (lees verder)

SP Groningen start meldpunt gebruikers Wmo-vervoer

De gemeente gaat  225.000 euro bezuinigen op het Wmo-vervoer. Dat heeft voor de mensen woonachtig in de oude gemeente Groningen (lees verder)

Actualisatie Amsterdams handhavingsbeleid taxi

Op 12 november 2019 heeft het college een actualisatie van de nota handhavingsbeleid taxi vastgesteld. Het handhavingsbeleid is geactualiseerd naar (lees verder)

Flixbus doekt volgens FNV tegen alle afspraken in Eurolines Nederland op

Het Europese langeafstand OV-bedrijf Flixbus sluit tegen de afspraken in de deuren van de onlangs overgenomen concurrent Eurolines. Het gaat (lees verder)

0 reacties op “KNV op zoek naar manager keurmerk TX-Keur

Geef een reactie