PITANE.BLUE - NIEUWS OVER MOBILITEIT
download onze app

DA NL EN FI FR FY DE EL IT NO PL PT SK ES SV TR

Thanksgiving zorgt voor spannende LA Auto Show


Disney, Pixar en LEGO behoren tot de wereldwijde groep van merken die hun deelname aan de LA Auto Show hebben bevestigd om lifestyle- en entertainmentervaringen te bieden voor alle leeftijden. Verder kunnen bezoekers testritten doen met verschillende EV’s, waaronder Tesla, en zijn er stops voor beursbezoekers die geïnteresseerd zijn in alternatieve brandstoffen.

De Los Angeles Auto Show heeft vandaag een uitmuntend aantal nieuwe bezienswaardigheden bevestigd voor zijn evenement in 2019 en versterkt op die manier zijn positie als wereldwijde bestemming om de dwarsdoorsnede van de autobranche, technologie en entertainment tot leven te zien komen.

Van 22 november tot en met 1 december kunnen beursbezoekers in het Los Angeles Convention Center genieten van nieuwe hoogtechnologische, entertainment- en educatieve ervaringen op de beurs, naast interactieve voertuigvoorstellingen van favoriete autofabrikanten.

“Met zijn wortels in entertainment en een bloeiende auto- en techcultuur is Los Angeles een stad met een unieke mogelijkheid om de meest boeiende lifestyle- en entertainmentervaringen voor alle leeftijden te bieden,” aldus Terri Toennies, voorzitter van de LA Auto Show en AutoMobility LA.

Direct voorafgaand aan de LA Auto Show van dit jaar in het Los Angeles Convention Center vindt AutoMobility LA plaats van 18 tot en met 21 november als de plek waar automobiel- en technologieleiders elkaar ontmoeten om de toekomst van transport te bespreken, nieuwe voertuigen te onthullen en hun nieuwste innovaties te laten zien in aanwezigheid van duizenden journalisten uit de hele wereld.

Lees ook: Chinezen veroveren Malieveld tijdens kerstvakantie

Los Angeles Auto Show
Print Friendly, PDF & Email
Gerelateerde artikelen
Een veiliger Uber, maak kennis met de 30 jarige Rebecca Payne

De 30-jarige Rebecca Payne is senior product manager bij Uber en doet er alles aan (lees verder)

Geen vliegverkeer naar Zuid-Amerikaanse Argentinië

Reizen naar Buenos Aires, de thuisbasis van Aerolineas Argentinas, zit er niet meer in tot (lees verder)

Eindhoven Airport blijft open, operatie is verkleind

Eindhoven Airport verkleint de operatie van de luchthaven vanwege het sterk teruglopen van het vliegverkeer door de coronapandemie. De luchthaven (lees verder)

KLM schrapt vluchten naar China vanwege coronavirus

Vanwege het coronavirus stopt KLM na komend weekend ook met alle vluchten naar Peking en Shanghai. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft (lees verder)

0 reacties op “Thanksgiving zorgt voor spannende LA Auto Show

Geef een reactie