PITANE.BLUE - NIEUWS OVER MOBILITEIT
download onze app

DA NL EN FI FR FY DE EL IT NO PL PT SK ES SV TR

Sochi organiseert All-Russian Conference TAXI-2019


De eerste Sochi All-Russian conferentie werd gehouden in november 2017 en bijgewoond door 385 afgevaardigden – topmanagers van taxidienstdiensten, vertegenwoordigers van bevoegde uitvoerende instanties van de Russische Federatie, eigenaars van taxivloten en hoofden van relevante openbare organisaties.

Volgens de organisatoren zal de komende conferentie nog meer experts en industriële deelnemers aantrekken, zowel regionaal, federaal als internationaal. Ze kunnen marktproblemen bespreken, leren over effectieve strategieën voor bedrijfsontwikkeling en nieuwe zakelijke partners vinden.

“In februari 2019 heeft Vladimir Poetin zich tot taak gesteld om de verplichte vereisten waaraan ondernemers moeten voldoen bij hun activiteiten radicaal te herzien. Tot op vandaag zijn veel van de verplichte eisen op het gebied van transport en vervoer totaal verouderd en al meer dan 20 jaar niet meer herzien”.

Bovendien zal de tentoonstelling tijdens de Sochi conferentie plaatsvinden, waardoor deelnemers meer te weten komen over nieuwe technologieën voor de taxibranche en rechtstreeks zullen communiceren met vertegenwoordigers van het bedrijf.

Veranderingen voor de staat, het bedrijfsleven en passagiers

Verschillende ondernemers uit diverse Europese bedrijven zoals Stephan Schwartz, API GmbH, Gregor Beiner, afgevaardigde Taxi.eu en Gerrit Saey, directeur van Censys / Pitane Mobility vormen een internationaal gezelschap en zoeken samen met Wim Faber, directeur, Challans & Faber Business Communications Brussel, antwoorden op vragen tijdens Sochi All-Russian TAXI-2019 zoals hoe de Russische staat, het bedrijfsleven en de passagiers zullen reageren op de snel veranderende omgeving.

Lees ook: Sochi TAXI 2019-conferentie op 10 en 11 oktober 2019.

Sochi_taxi
Sochi taxivloot
Sochi internationale delegatie tijdens informele ontmoeting
Print Friendly, PDF & Email
Gerelateerde artikelen
Leverancier van deelvervoer geeft mening in publicatie

Tarik Fawzi geeft vanuit zijn deelvervoer expertise zijn visie op mobiliteit in het pas verschenen (lees verder)

Volgende fase mobiliteit wordt aangevoerd door babyboomers

Toon Zijlstra van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) geeft zijn visie in de publicatie Visie (lees verder)

Eerste nieuwe kusttram van De Lijn is bijna klaar bij CAF

De levering van de nieuwe Kusttrams van De Lijn komt in zicht. Het eerste voertuig (lees verder)

KNV gaat er van uit dat Rijk meerkosten zal betalen

Op basis van eerdere informatie en gesprekken gaat KNV er van uit dat het Rijk (lees verder)

0 reacties op “Sochi organiseert All-Russian Conference TAXI-2019

Geef een reactie